converse
Nieuws

To Be Dressed biedt de nieuwste Converse schoenen aan voor spotprijzen

29 augustus 2017

Ben je toe aan nieuwe sneakers? Kies voor het bekende klassieke merk Converse. Deze sneakers zijn echte collector’s items en bieden onvergelijkbaar loopgemak. Een bekend uiterlijk en goede kwaliteit: Converse heeft de sneakers die je zoekt. En bij de grootste outlet voor merkkleding en schoenen van Nederland zijn ze voordelig geprijsd. To Be Dressed is jouw Converse online shop en biedt Converse artikelen met hoge kortingen aan. Aarzel daarom niet en zoek jouw ideale model Converse op To Be Dressed.

Converse sneakers zijn de original sneakers

Converse is één van de bekendste schoenenproducenten. Iedereen kent hun All Star sneaker, de prachtige en casual loopschoenen met hun opvallende kleurcombinatie. De Converse sneakers zijn een echt klassiek Amerikaans product: al sinds 1908 produceert het merk schoenen. Ze waren de eerste fabrikant van sneakers. Al snel ontwikkelde Converse schoenen met rubberen zolen, met de bekende stevige grip en optimaal loopcomfort. In hun lange bestaansgeschiedenis heeft Converse zich uitgebreid met veel andere typen schoenen en ook kleding. Toch blijven hun sneakers altijd het iconische symbool van het merk.

Converse All Stars

De Converse All Star is de klassieke sneaker. Heel veel mensen hebben ergens nog wel een paar van deze schoenen in de kast staan. Wil je je liefde voor dit mooie stukje Americana een nieuwe impuls geven? Zoek dan in de webstore van To Be Dressed een nieuw paar All Stars uit. Ze zijn er in de bekende tweekleurige uitvoering, met vele aantrekkelijke kleuren om uit te kiezen. De vorm varieert van platte gympen tot hoge boots met een goede bescherming voor je enkels. In de webstore van To Be Dressed vind je honderden modellen: voor elk wat wils dus.

Op To Be Dressed vind je de hoogste kortingen

To Be Dressed is de allergrootste fashion webstore van Nederland. Je vindt er vele duizenden kledingartikelen en schoenen van alle bekende merken. Bovendien is het bij To Be Dressed altijd uitverkoop. Iedere dag zijn er grote aanbiedingen op nieuwe producten, ook op de laatste modellen en collecties. Mis geen enkele aanbieding en bookmark To Be Dressed nu. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je alle koopjes onder je neus krijgt!