Nieuws

Perfecte trouwjurk

14 oktober 2019

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd. Het plannen en organiseren van jullie huwelijk kan gaan beginnen. Er is zoveel te doen en één van de leukste dingen wat er op de agenda staat is het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Houdt er rekening mee dat er een behoorlijke levertijd op de voor jou perfecte trouwjurk kan zitten. Daarom is het goed om zeker een half jaar voor de huwelijksdag al op zoek te gaan naar jouw bruidsjurk. Graag geven we hieronder een paar tips waar je goed op moet letten wanneer je een pasafspraak maakt bij een bruidsboetiek.

Waar plan je een pasafspraak in

Er zijn tal van verschillende bruidsmodezaken waar je trouwjurken kunt kopen. Bedenk goed wat jij verwacht van je pasafspraak. Bij de grote bruidsmodezaken kan het zijn dat het behoorlijk commercieel is. Het gaat er uiteindelijk toch om dat zij zo snel mogelijk een jurk verkopen, tijd is geld. Dit kan ervoor zorgen dat jouw ervaring van het passen van bruidsjurken een nare nasmaak kan krijgen. Jurken passen bij een bruidsboetiek wordt door de aanstaande bruidjes vaak als prettiger ervaren, omdat dit kleinschaliger is en de medewerkers meer de tijd voor je nemen.

Kiezen van de perfecte jurk

Het aantal bruidsjurken dat te verkrijgen is, is enorm. Er zijn veel verschillende stijlen en merken te verkrijgen. Belangrijk is dat je dicht bij jezelf blijft. Je kunt van tevoren al in de bruidsmodebladen neuzen om te kijken wat jouw droomjurk is. Houd je van een bohemian look of ben je al van jongs af aan verliefd op de echte prinsessenjurken en kan het voor jou niet groot genoeg zijn. Wanneer je een aantal voorbeelden hebt, kun je dit aangegeven en kan er gemakkelijker een selectie worden gemaakt van de jurken die jij graag wilt. Daarna kan het passen van de jurken beginnen. Zorg ervoor dat je een jurk goed zit, kijk niet alleen maar naar de maat. Het is belangrijk dat een jurk goed aansluit bij je en niet te strak zit. Het zou toch zonde zijn als je perse de kleinere maat wilt en de jurk niet fijn zit omdat je niet vrij kunt bewegen of normaal kunt ademhalen. Luister altijd naar het advies van de deskundige. Zij heeft ervaring en zal willen dat jij je fijn voelt in jouw trouwjurk!

Stralen in jouw droom trouwjurk

Bij het passen van de trouwjurken kun je gaan twijfelen. Bij twijfel, niet doen! Wanneer je jouw droomjurk hebt gevonden, dan weet je dat. Dit voel je! Laat je niet overhalen en blijf bij je standpunt, dan weet je zeker dat je op jullie trouwdag zult stralen in jouw perfecte bruidsjurk!