Heren mode

Een nieuw schoenenseizoen

20 november 2020

Het najaar vraagt toch echt om een andere soort schoen dan het voorjaar of de zomer. De schoenen met lichte kleurtjes maken weer plaats voor de schoenen met donkerdere tinten. Maar welke schoenen kunnen er nou echt niet ontbreken in jouw schoenenkast? Hieronder de fijnste najaarsschoenen op een rijtje.

De instapper

Instappers kunnen eigenlijk niet ontbreken in jouw schoenenkast. Nu bestempel je deze schoenensoort misschien al gauw als ietwat vrouwelijk, maar ook heren instappers zijn er tegenwoordig genoeg te vinden in allerlei soorten en stijlen. Naast dat het enorm makkelijk is om een paar schoenen te hebben die je zo aan kunt schieten, zijn er ook steeds leukere modellen te verkrijgen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een meer classy model zoals de rieker schoenen. Deze schoenen zijn gemaakt van superfijn materiaal waardoor het bijna lijkt alsof je op wolken loopt. Comfortabel, makkelijk aan te trekken en ze zien er ook nog eens leuk uit. Wat wil je nog meer?

De nette veterschoen

Een must-have in de schoenenkast is toch wel de nette veterschoen. Aangezien de feestdagen er natuurlijk weer bijna aankomen, is het geen slecht idee eens na te denken over het aanschaffen van een nette veterschoen. Bovendien is het altijd handig om dit soort schoenen in de kast te hebben voor het geval je een bruiloft of een ander feest hebt. Deze schoen onder je outfit zorgt ervoor dat je er piekfijn uit zult zien tijdens iedere feestelijke gelegenheid.

De sportschoen

Sportschoenen zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse schoenen wereld. Waarschijnlijk heb je er zelfs meerdere in je bezit. Sportschoenen worden al lang niet meer alleen gebruikt tijdens het sporten. Het straatbeeld wordt meer en meer veroverd door de sportschoenen en sneakers. Een slimme keus in deze categorie zijn de remonte schoenen. Deze schoenen zijn schok dempend, waardoor ze een fijne keus zijn voor het hele lichaam.

De pantoffel

Ook geen onbelangrijk item is de pantoffel! Zeker naarmate het najaar verder vordert en de koude vloeren je humeur goed kunnen verpesten. Wanneer je nog half slapend je bed uitstapt bijvoorbeeld, meteen met je voeten in de kou. Goed nieuws! Dat is te voorkomen met een paar warme pantoffels. Bovendien zul je ze de komende tijd nog veelvuldig kunnen gebruiken als je net als ik ook veel thuis moet werken!

Dit waren ze dan, de fijnste najaarsschoenen voor jou op een rijtje gezet. Welke schoenen je ook kiest, zorg er altijd voor dat ze lekker zitten en dat jij er fijn op kunt lopen. Anders zullen ze je schoenenkast waarschijnlijk nooit verlaten. En zeg nou zelf, dat zou toch ook zonde zijn!