Heren mode

Hoe bereid je je voor op de winter?

30 november 2020

De winterse dagen staan alweer voor de deur, terwijl het nog niet eens winter is. Dit betekent dan ook dat we ons weer moeten voorbereiden op de winter. En niet alleen wij moeten voorbereid zijn, maar ook onze kledingkast. Wij geven je wat tips hoe jij je helemaal goed voorbereid op de winter.

Jassen

Allereerst is het natuurlijk heel belangrijk dat je een goede winterjas in de kledingkast hebt hangen. Je hebt uiteraard altijd je oude winterjas nog op wat tijd te overbruggen als je hier wat te laat mee bent, maar een winterjas is een goede en nuttige aankoop om elk jaar opnieuw aan te schaffen. Behalve als je jas nog in zo’n goede staat is door de goede kwaliteit, is dit geen must. Heren jassen komen in allerlei verschillende kleuren en modellen. Het is dan ook aan jou wat jouw favoriet is en welk model het beste bij jou past. Lang, kort, dik, wat dunner, gevoerd, etc. We willen je sowieso als tip meegeven om de kijken naar de water en winddichtheid van een jas. Heren jassen kunnen ontzettend hip zijn, maar het gaat uiteindelijk toch echt om hoe warm de jas je weet te houden. 

Truien

Het volgende item wat voor vele een favoriet is in de winter, is een trui. Heren truien kan je het gehele jaar aanschaffen, want in de zomer kan een trui ook hartstikke lekker zijn in de avond. Heren truien zijn eigenlijk voor elk seizoen wel gepast. Ook geld het voor heren truien dat ze in verschillende modellen en kleuren komen. Denk aan een sweater of een hoodie, een trui van wol of van katoen, etc. Het hangt ook af van het materiaal hoe dik de trui is. De een kan een wollen trui ontzettend goed hebben terwijl de ander dat ontzettend vindt kriebelen. Het is dus aan jou om te ontdekken welke materialen voor jou het lekkerste zitten en welke je gelijk kan afschrijven. 

Schoenen

Er zijn natuurlijk een aantal schoenen waardoor je gelijk aan de winter moet denken. Als voorbeeld: Uggs. Of denk aan Dr. Martens met bont erin. Dit zie je vaker voorkomen bij bepaalde schoenen zoals laarsjes. Die houdt vanzelfsprekend je voeten een stuk warmer dan die dunne sneakers die je in de zomer draagt onder een rokje. De een vindt warme schoenen ontzettend belangrijk in de winter terwijl de ander het niet zo veel uitmaakt. Als het echt aan het vriezen is zal je vanzelf aan je tenen merken dat je echt niet meer elke schoen kunt dragen.