hugo boss zonnebril
Nieuws

Hugo Boss zonnebril

8 april 2018

Een Hugo Boss zonnebril: is er iets cooler dan dat om in de zomer je ogen van de zon te beschermen? Bij 100mode denken we van niet! Een Hugo Boss zonnebril combineert namelijk het stoere en nonchalante van Ray-Ban, met de klasse en het design van Hugo Boss. Het merk is uiteraard bekend van mooie pakken en accessoires. Maar het spijtige aan dit alles: de meeste mensen weten helemaal niet dat het merk ook hele gave zonnebrillen ontwerpt! Zo zijn er wel meer dingen in de mode waarvan mensen niet op de hoogte zijn.

De bazen brillen van Boss

Daarom gaat dit blog over de zonnebrillen van Hugo Boss – die overigens echt baas zijn. Over het algemeen is de Hugo Boss zonnebril een stijlvol geheel, welke niet alleen kwaliteit, maar ook vooral originaliteit uitstraalt. Ondanks het enorme aanbod aan zonnebrillen dat we vandaag de dag zien van gerenommeerde merken, weet Hugo Boss zich toch te onderscheiden. Dat is best knap, als je er over nadenkt. Zonnebrillen worden ondertussen alweer bijna honderd jaar gemaakt. En dan zijn er alsnog designers en mode enthousiastelingen die er een aparte draai aan weten te geven! Dat maakt de brillen van Hugo absolute bazen.

Hugo Boss zonnebrillen: prijs en kwaliteit

De brillen van Hugo zijn dan ook niet alleen van prachtig design; ze zijn ook nog eens bijzonder leuk geprijsd. Niet dat je voor een tientje op de eerste rij zit natuurlijk! Maar gemiddeld leg je voor een Hugo Boss zonnebril hetzelfde neer als je voor een Ray-Ban bril zou doen. Het valt dus wel mee met de prijzen, en voor dat geld heb je dan wel een echte Hugo Boss accessoire. En dat is best cool.

De kwaliteit van de zonnebrillen is vanzelfsprekend erg hoog. Het merk heeft tenslotte een naam hoog te houden. Daarbij is honderdvijftig euro voor een accessoire tegen de zon een degelijke prijs, maar niet eentje waarvan je het prima vindt als de zonnebril kapot gaat.

Je eigen Hugo Boss zonnebril

Maar nu natuurlijk de grote vraag: waar koop je voor een leuk prijsje je eigen Hugo Boss zonnebril? Zoals je misschien wel eerder heb gelezen bij 100mode, zijn wij helemaal gek van Brandfield. Deze webshop heeft een grote collectie aan Hugo Boss zonnebrillen, accessoires en een heleboel andere dingen. Niet alleen van Hugo Boss overigens, maar ook van tientallen andere vooraanstaande modemerken. Daarom kopen wij altijd onze accessoires bij deze shop, dus neem zelf ook een kijkje!