nike heren schoenen
Heren mode

Nike heren schoenen: op vakantie in Keulen…

2 maart 2018

Nike heren schoenen zijn overal te vinden. Mijn vriend ging een paar maanden geleden op vakantie met zijn vrienden, naar Keulen. Daar besloten ze een dag te gaan winkelen. Zonder de intentie te hebben iets te kopen, en helemaal niet om iets te kopen wat je in Nederland ook kunt krijgen, liepen ze toch de Nike shop in. Wat eraan vooraf ging en hoe het eindigde lees je in deze blog…

Wat ging er vooraf aan Nike heren schoenen kopen?

Voordat de Nike heren schoenen gekocht werden, gingen de vijf jongemannen in een klein autootje onderweg naar Keulen om wat cultuur te snuiven. De reis er naartoe duurde ongeveer drie uurtjes. Na die uren onafgebroken gejoeld te hebben, waren ze aangekomen in de stad waar de kerstmarkt afgestruind kon worden. Tot iemand riep: ‘Stop! En zit een enorm gat in de zool van mijn schoen! We moeten Nike heren schoenen kopen!’ Iedereen lag in een deuk, want hoe zou hem dit niet eerder op kunnen hebben gevallen? Op naar de shop, dan maar.

Nike heren schoenen kopen een aantal kilometertjes

Het bleek moeilijker dan gedacht om ‘even’ Nike heren schoenen te kopen. De dichtstbijzijnde winkel was vijf kilometer verderop. Op een normaal tempo zou je er dan een uur over doen om er te komen, maar door winkelend publiek zou het toch zeker anderhalf uur duren. Gewoon naar de Van Haren was geen optie volgens de vriend, want hij had altijd al Nike heren schoenen gehad. Hij was er enorm tevreden over, dus ze begonnen met z’n allen aan deze queeste.

Heel wat over voor Nike heren schoenen

Je kunt wel stellen dat de mannen heel wat over hebben gehad om de Nike heren schoenen te halen, want ze moesten door weer en wind. Er was een kerstmarkt in Keulen, dus in december kun je je wel voorstellen hoe koud het moet zijn geweest. Met een gat in je zool is het geen pretje om door de sneeuw te lopen. Voor anderhalf uur lang! Toen mijn vriend thuis kwam om dit bizarre verhaal te vertellen, geloofde ik hem eerst niet. Tot hij de fotoreportage liet zien van hun avonturen.

Eenmaal bij de Nike store aangekomen, bleek het een waar walhalla te zijn met Nike heren schoenen. Hun queeste was niet voor niets. Hoewel de voet van de vriend er bijna was afgevroren, kon hij zich niet gelukkiger prijzen dan het moment dat hij zijn nieuwe schoenen aandeed.