Gents
Heren mode

Gents: het nieuwe pakkenmerk van 2018

11 februari 2018

Als je op zoek bent naar een nieuw pak voor een speciale gelegenheid, is Gents the place to be. Het is een online webshop waar je 2- en 3-delige pakken kunt kopen voor niet al teveel geld. Ze bestaan in verschillende soorten en maten en verschillende prijscategorieën. Lees meer over de details.

Gents in prijsklassen

Gents heeft twee pakken tussen de 100 en 105 euro, vijf tussen de 120 en 125 euro, drie tussen de 145 en 150 euro, vier tussen de 200 en 205 euro en één pak van 240 euro of meer. En juist die laatste is best bijzonder. Het is geen pak die iedereen meteen zou kiezen…

Kleuren en soorten

Gents verkoopt pakken in het zwart, donkergrijs, lichtgrijs en blauw van de merken Fiore, GENTS en per Signori. De 15 verschillende pakken zijn uniek in hun eigen soort. Er bestaat zelfs een pak van 100 procent wol en twee van poly-viscose. Het bedrijf heeft gedacht aan de positionering van de pakken, want de site ziet er verbluffend uit.

Gents is voor iedere gelegenheid

Of je nu een bruiloft hebt, een begrafenis, of er goed uit moet zien op de stuntdag van je studentenvereniging, Gents heeft het juiste pak in de aanbieding. Wil je er bijzonder mee voor de dag komen? Kies dan voor het bijzondere pak waar we het eerder over hadden in het duurdere segment. Het is een pak van Per Signori, wat ‘voor heren’ betekent in het Italiaans, voor 240 euro. Ze komen in confectiematen 46 tot en met 110, dus het is beschikbaar voor iedereen. Ze hebben een unieke bezorgtijd: als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Dus waarschijnlijk de volgende dag in huis (van maandag tot en met zaterdag).

Accessoires van Gents niet te missen

Bij het pak voor de speciale gelegenheid kun je ook een heleboel accessoires bestellen. Gents heeft niet alleen pakken, maar ook shirts, colberts, broeken, schoenen, truien, jassen, hele smokings en zelfs rokkostuums.

Qua accessoires heeft het modemerk: stropdassen, dasspelden, pochets, strikken, manchetknopen, bretels, cumberbanden, riemen, sokken, ‘essentials’ en shawls. Onder ‘essentials’ wordt verstaan: kniesokken, t-shirts en boxershorts (onderbroeken).

Bij het pakkenbedrijf hoef je dus niets tekort te komen, want ze verkopen er (bij letterlijk) alles. Ook als je niet als gast naar de bruiloft gaat, maar zelf de bruidegom bent, kun je heel goed bij Gents terecht. Ze hebben een speciale trouw-afdeling waarbij mannen in hun pakken worden geholpen, op weg naar het altaar.