bruidsmode
Nieuws

Je gaat trouwen, heb je hier al aan gedacht?

11 juli 2019

Een trouwerij is zeker niet niks, dus plan het altijd goed. Het is natuurlijk helemaal niet wenselijk wanneer er van alles fout gaat op de trouwerij, of dat je er later achter komt dat je iets vergeten bent. Maak daarom een juiste planning met alle benodigdheden, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het feest. De catering van de receptie zou je bijvoorbeeld uit kunnen besteden, zodat je zelf geen hapjes hoeft te regelen. Vergeet ook zeker de bruidsjurk niet. Bruidsjurken en het pak zijn de belangrijkste elementen natuurlijk, dus die zal je niet zo snel vergeten. Maar wat komt er nu allemaal nog meer bij kijken?

Een van de mooiste stappen uit je leven

Trouwen doe je als het goed is maar één keer in het leven. Je hebt de ideale man gevonden en op de trouwerij is het dé dag dat het jouw man wordt. Gekleed in een bruidsjurk en en de mooiste bruidsmode staan jullie voor het altaar, waarna het ja-woord zal klinken. Vervolgens zullen jullie samen de taart aansnijden en kan het feest beginnen! Nodig alle vrienden, kennissen, familie, misschien wel collega’s uit en maak er een onvergetelijke dag van.

Na het feest kan je in dezelfde week op reis, voor jullie huwelijksreis. Laat alle gebeurtenissen even rustig bezinken en geniet lekker van elkaar. Jullie zijn vanaf nu man en vrouw, voor altijd!

Maak je outfit helemaal af!

Een outfit is natuurlijk een van de belangrijkste dingen tijdens een bruiloft. Ga op zoek naar verschillende bruidsjurken, totdat je de juiste hebt gevonden. Wanneer je een juiste bruidsjurk hebt gevonden, kun je deze nog verder stylen met diverse bruidsmode. Hieronder vallen niet alleen de prachtige jurken, maar ook sluiers, bloemen, handschoenen en nog veel meer!

Bedenk een leuke dresscode

Wellicht dat het een leuk idee is om een dresscode te koppelen aan de trouwerij. Ga bijvoorbeeld voor het thema white-pink. Iedereen zal in roze naar de bruiloft toe komen, in witte overhemden of roze jurken. Op foto’s geeft dit een zeer uniek beeld en staat het ook zeer netjes. Een voordeel is dat iedereen hetzelfde zal dragen. Want even eerlijk, zou jij het leuk vinden als iedereen maar zijn slippers aan heeft op een zomerse dag?

Zorg voor een knallend trouwfeest

Nu je deze tips hebt gekregen, kan het feest beginnen! Geniet nog even lekker samen van de voorpret en loop de gehele planning nog een keer na. Stressen mag best, want het gebeurt maar één keer in je leven!