michael kors tassen
Accessoires

Michael Kors tassen: prachtige tijdloze designs

14 mei 2018

Als er is iets wat nooit uit de mode zal gaan, dan zijn dat mooie handtassen voor dames. Je kunt er alles in meenemen zodat je nooit iets mist en altijd je belangrijkste spullen bij de hand hebt. Maar je kunt ze ook nog eens mooi laten matchen bij je outfit, en daarmee wordt deze helemaal compleet! Een onmisbaar merk hierin zijn natuurlijk Michael Kors tassen. Een klassiek handtassen merk wat nooit uit de mode gaat, en mee groeit met alle ontwikkelingen op het gebied van tassenmode!

Over Michael Kors tassen

Michael Kors brak al door als designer toen hij nog maar negentien jaar oud was, en begon collecties te ontwerpen voor bekende merken en boetieken in New York. Door dit succes begon hij zijn eigen label gericht op dames mode, met zowel kleding en accessoires als schoenen. Zo begonnen de bekende Michael Kors tassen steeds meer op te komen. In 1999 werd Kors benoemd toen creatief directeur bij Celine, wat hem volledig verantwoordelijk stelde voor het ontwerp en imago van alle kleding en accessoires voor vrouwen van het merk. In 2004 verliet hij het modehuis om zich op zijn eigen collecties te kunnen richten.

Michael Kors tassen blinken uit

Ondanks het grote succes van het merk op gebied van kleding, accessoires en schoenen, blijft het vooral bekend staan om de prachtige Michael Kors tassen. Michael Kors maakt exclusieve mode: prachtige items voor dames die zich niet altijd kunnen vinden in traditionele designs en standaard kleding en items die in elke winkel hangen. Als je iets unieks in je hebt wat je graag aan de wereld wil laten zien door middel van je modieuze keuzes, zijn Michael Kors tassen ideaal voor jou. Michael Kors tassen worden gemaakt van prachtig Saffiano leer van de beste kwaliteit. Maar het ontwerp is ook nog eens ontzettend praktisch en duurzaam – en uniek in zijn soort. Er zijn talloze modellen te vinden in de collectie Michael Kors tassen: grote modellen voor een weekend weg, of subtiele compactere tasjes voor alleen je make-up, telefoon en/of portemonnee op een avondje uit waarbij je niet af wil leiden van je jurk, maar deze slechts wil benadrukken.

De tas maakt de outfit

Zonder tas is geen outfit compleet. Een tas kan je outfit uiteraard maken of breken – maar met Michael Kors tassen zit je eigenlijk altijd wel goed. Michael Kors tassen staan bekend om hun tijdloosheid door de prachtige designs. Vanwege de grote variatie is er ook voor iedere vrouw wel wat wils!