modieus shirt
Nieuws

Een modieus shirt in je look

7 juni 2018

Shirts zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, mooie kleuren en motieven. Shirts zijn ongelooflijk verschillend en brengen afwisseling in je look. Voor elk type en voor elke gelegenheid zijn er shirts. Echte klassiekers zijn de shirts met ronde hals. Ze zijn licht getailleerd en goed geschikt als basic. In combinatie met een aantrekkelijk sjaaltje of een mooie ketting ontstaat een praktische outfit met een individuele Touch.

Een modieus shirt in je look

Shirts in allerlei modellen, mooie kleuren en motieven. Shirts zijn ongelooflijk verschillend en brengen afwisseling in je look. Voor elk type en voor elke gelegenheid zijn er shirts. Echte klassiekers zijn de shirts met ronde hals. Ze zijn licht getailleerd en zijn heel geschikt als basic. In combinatie met een aantrekkelijk sjaaltje of een mooie ketting ontstaat een praktische outfit met een individuele touch. Op koelere dagen bieden sobere shirts aangename warmte onder een wollen trui. Een shirt met een wijde, V vormige hals laat je nek langer lijken en verbreedt de schouders. Modieuze accenten zoals smokwerk, plooitjes, volants of kanten garneersels, toveren comfortabele shirts om tot aantrekkelijke blikvangers. Een shirt is hoe dan ook ideaal in je garderobe, voor naar je werk of om te dragen in je vrije tijd.

De stof is de bouwsteen

De stof is minstens zo belangrijk als de uitstraling van het shirt bij het kiezen van het perfecte T-shirt. De stof is namelijk de bouwsteen van elk kledingstuk. De voorkeur gaat meestal uit naar puur katoen. Dit zorgt ervoor dat het shirt lang mee gaat, maar ook in de juiste fit blijft. Een van de beste is Egyptische katoen vanwege zijn langer vezels wordt gebruikt bij de Shirtsofcotton. Veel mannen maken de fout dat ze dikte van de stof verwarren met de kwaliteit. Het tegenovergestelde is in feite waar, want de hoogste kwaliteit katoen zijn vaak lichter dunner en duurzamer maar daardoor ook zachter en hebben deze beter draagcomfort.

Wat maakt een shirt perfect?

Het shirt met de perfecte fit is voor iedereen anders. Het heeft de perfecte fit wanneer het datgene van jouw lichaam accentueert waar je het meest trots op bent en dat het je ‘probleemzones’ juist verbergt. Verder zijn er een aantal punten waarmee iedere man het eens zal zijn:

  • het moet lekker zacht aanvoelen en lekker om je lichaam aansluiten.
  • het shirt moet iets langer zijn zodat het niet uit je broek kruipt.
  • er mogen geen irritante labels in zitten.
  • verschillende dieptes V-hals. (afgemeten op de knoopjes van je overhemd)
  • geen trekkende oksels.
  • parel witte shirts. (die lang wit blijven)