bedrijfskleding
Nieuws

Bedrijfskleding

27 mei 2019

Als werkgever wilt u dat uw medewerkers herkenbaar gekleed zijn tijdens hun werkzaamheden. Aangenaam herkenbaar gekleed zelfs. De specialist in bedrijfskleding biedt professionele bedrijfskleding voor werkelijk alle beroepsgroepen. Uiteraard wordt de kleding ook bedrukt of wordt uw logo extra stijlvol op de kleding geborduurd. Het is net wat u zelf wilt, wat dat betreft wordt er altijd maatwerk geleverd. Uiteraard kiest u kleding die perfect aansluit op uw bedrijfskleuren en uw huisstijl

Behalve comfort zijn ook veiligheid en bescherming belangrijk

De bedrijfskleding met logo wordt aangeboden in de bekende merken en biedt behalve comfort ook de nodige veiligheid en bescherming. Daarnaast straalt uw team zo eenheid en saamhorigheid uit en vergroot het ook nog eens de naamsbekendheid. Of het nou gaat om kleding voor de horeca, de transportwereld, de zorg of de industriële sector. Voor alle beroepsgroepen heeft u keuze uit verschillende merken die altijd kwalitatief uitstekende bedrijfskleding aanbieden. De kleding wordt op professionele manier in de eigen studio bedrukt of geborduurd. De bedrukte kleding kan zelfs op hogere temperaturen gewassen worden. Samen met een van de specialisten stelt u een collectie samen die aansluit bij uw bedrijfskleuren en bij de al gevoerde huisstijl. Zo wordt uw naamsbekendheid en de herkenbaarheid op de best denkbare wijze vergroot.

Van T-shirts tot sweaters en van jassen tot schoenen

De mogelijkheden die de moderne bedrijfskleding biedt zijn bijkans onbeperkt. De aangeboden kleding in de vorm van onder meer T-shirts, poloshirts, sweaters, truien, werkbroeken, jassen en jacks en werkschoenen hebben alles wat bedrijfskleding nodig heeft. Buiten dat is de kleding mooi, trendy, herkenbaar, veilig en beschermend.  Steeds meer ondernemers gaan dan ook het belang van bedrijfskleding inzien en kiezen voor bedrijfskleding met logo. Het aanbod biedt kleding die specifiek geschikt is voor een specifieke werkomgeving. Zo moeten met name werkschoenen vaak voldoen aan allerlei veiligheidseisen zoals een stalen neus, een antislip profiel en een energie absorberende hak.

Straal professionaliteit en eenheid uit met uniforme kleding

Als u uw medewerkers in dezelfde kleding steekt, dan maakt u een professionele indruk en straalt uw onderneming echt eenheid uit. Die eenheid wordt door de kleding ook daadwerkelijk gevoeld door de medewerkers. Ook is gebleken dat er door het dragen van werkkleding meer verbondenheid met het bedrijf ontstaat en zo ook meer loyaliteit. En juist loyaliteit is belangrijk als u als bedrijf verder door wilt groeien. Denkt u wel alvast na over de bedrukking? Of kiest u toch voor borduren, iets dat inderdaad extra opvallend is.

Werknemers voelen zich meer verbonden met uw bedrijf

Als u écht aan de weg wilt timmeren met uw onderneming en herkenbaarheid wilt uitstralen, steek uw personeel dan in uniforme werkkleding. Daarmee scoort u op alle fronten want het is bewezen dat dit niet alleen een positieve invloed heeft op de herkenbaarheid. Het heeft namelijk ook positieve invloed op het uitstralen van professionaliteit. Verder voelen ook de werknemers zich er beter in en voelen zij zich meer verbonden aan elkaar en aan uw bedrijf. Bovendien is bedrijfskleding vaak fiscaal aftrekbaar, mits voldaan wordt aan de voorwaarden van de belastingdienst. U kunt uw bedrijfskleding online alvast uitzoeken bij Hurricane zodat uw medewerkers heel snel in herkenbare kleding hun werk kunnen doen.