gellak-sets
Nieuws

Ken jij de gellak sets van Yinger al?

15 mei 2019

Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we ons weer druk mogen maken over hoe we een weekendje gaan overleven. En ja, daarmee bedoelen we ook je outfit en alles wat daarbij komt kijken zoals bijvoorbeeld je nagels. Wist je dat gellak tot wel 14 dagen op je nagels blijft zitten? Dat leuke kleurtje overleefd dus gegarandeerd jouw weekendje feesten maar waar koop je nu deze gellak?

De gellak van Yinger

Yinger is een nog vrij onbekend merk maar verkoopt onder andere gellak en gellak sets. De gellak van dit merk zijn fijn aan te brengen en blijven tot wel 14 dagen op je vingers zetten. En ze hebben wel meer dan 70 kleuren in de aanbieding. Van basic nagellak tot glitter tot andere trendy kleuren. Welke kleur je ook wil, Yinger heeft het in huis. Er is altijd wel een kleur dit matcht met jouw outfit.

Gellak sets

Naast de losse gellaks heeft het merk ook gellak sets. De sets kan je zien als een soort kleine nagelstudio maar dan voor thuis. De set heeft onder andere een UV/LED hardingslamp, hiermee hard je de gellak waardoor deze nog beter en mooier blijft zitten. Maar ook 11 accessoires worden meegeleverd zoals: een primer, base- & topcoat, nagelvijl en nog veel meer. De set wordt altijd geleverd in een luxe bewaardoos en je mag ook nog eens 5 kleuren naar keuze uitkiezen. Ga je voor de duurdere variant dan mag je 7 kleuren uitkiezen.

Maar wat nu als je toch besluit een andere outfit aan te doen tijdens je festival? Geen paniek! Yinger heeft ook een gellak sets voor “on the go”. Precies dezelfde set als hierboven beschreven alleen dan in reisformaat. Dit betekent dat de lamp kleiner is (maar nog wel even effectief) en één of vier kleuren naar keuze uit mag kiezen zodat je zelfs op je festival je nagels nog kan aanpassen en bijwerken.  Perfect dus om mee te nemen in je bagage zodat je overal en altijd nog even je nagels bij kan werken als dat nodig mocht zijn.

De lente- en zomerkleuren van 2019

De modeshows zetten de trend wat betreft de kleuren voor aankomend zijn. We zag weinig pastelkleuren voorbij komen maar wel heel veel felle, vrolijke en warme kleuren. Kies je dus een kleur in deze categorie dan zit je zeker weten helemaal goed. Je kunt hierbij denken aan fel rood of een donkerder tint rood maar ook aan oranje, koraal en diep roze, lila, mosgroen en geel. Deze kleuren passen dan ook perfect op jouw nagels.