Nieuws

Stijlvol de lente in

23 april 2019

De lente is inmiddels weer begonnen en na zo’n heerlijk paasweekend willen we het liefst alleen nog maar jurkjes aan. Jammer genoeg blijven de temperaturen nog niet helemaal stabiel, waardoor die jurkjes nog even op zich laten wachten. Ondanks dat kunnen we wel stijlvol de lente in. Benieuwd hoe? Wij geven je een aantal tips voor stijlvolle outfits!

Kleuren, prints en aparte pasvormen

Deze lente draait het om een garderobe die opvalt. Weg met die saaie kleuren en tijd voor knallende items waar je echt een statement mee kan maken. Marc Cain heeft flink wat kleur toegevoegd aan haar nieuwe collecties. We snappen het natuurlijk als je niet elke dag voor een uitdagende print of kleur gaat. Kijk daarom ook vooral even bij de collecties van Luisa Cerano en Aaiko.

Laagjes, ook in de lente?

Jurkjes doen het altijd goed, natuurlijk. Lekker makkelijk en je ziet er zonder al te veel moeite al heel snel heel leuk uit. Ben je niet zo van de jurkjes? Dan zijn rokken leuke items om je outfit mee af te stylen. Een kokerrok, omslagrok of een midi-rok? Alles kan. En dankzij de leuke prints maak je een leuk statement zonder al te veel op te vallen.

Combineer met een hemdje, spijkerjasje en sneakers voor een casual look of ga voor een trendy blouse, blazer en mooie hakken voor een wat meer klassieke look. De temperaturen verschillen echt per dag, dus het is elke dag weer even kijken wat je aandoet. Houdt vooral de weer-app op je telefoon in de gaten zodat je geen mode-misser maakt.

Welke kleuren staan mij goed?

Dit blijft toch altijd een dingetje. Vaak pakken we kleuren als wit, zwart en marineblauw er snel bij. Het zijn fijne basics die je goed kan combineren, maar op zichzelf niet veel zeggen. Het is even een investering, maar het is echt aan te raden om een kleurentest te doen. Hierbij kijk je samen met een professional naar welke kleuren en welke kleurgroepen goed en juist niet goed bij jou staan. Misschien staat rood of juist geel wel heel goed bij jou, terwijl je die kleuren vaak niet durft te pakken. En misschien moet je kleuren als grijs en bruin wel achterwegen laten. Het is de investering zeker waard!