dames winterjas
Nieuws

Waar vind ik de beste dames winterjas?

2 september 2018

Ben jij op zoek naar de beste dames winterjas, dan zal je zoektocht waarschijnlijk beginnen in je favoriete dames kledingzaak, diverse boetieks of simpelweg via talloze aanbieders op het internet. Om de beste jas uit al die prachtige winterse modellen te halen, is het handig om te weten welke kwaliteiten jij in je nieuwe jas zoekt. Gaat het je bijvoorbeeld om duurzaamheid of heb je er veel geld voor over om volgens de laatste mode gekleed te gaan? Zet je wensen maar eens op een rijtje, vergelijk vervolgens de verschillende opties en zo kom je het dichtst in de buurt van je perfecte dames winterjas.

De goedkoopste dames winterjas

In Nederland mogen winkeliers het hele jaar door een uitverkoop organiseren. Als je goedkoop een winterjas wilt bemachtigen, is de uitverkoop de perfecte periode om een jas aan te schaffen. Je vindt de winterjassen over het algemeen vooral aan het einde van de zomer in de sale. Een ander goed moment waarop je relatief voordelig een jas kunt kopen, is aan het begin van de lente. Het duurst ben je uit in de winter. Heb je in de winter absoluut een nieuwe, warme jas nodig, dan ben je waarschijnlijk ook wel bereid daar de hoofdprijs voor te betalen. Winkeliers weten dat, dus hangen zij in de winter een duurder prijskaartje aan de winterjas.

Een jas die aan alle wensen voldoet

Een mooie mantel of sportief winterjack? Het is handig om eerst eens de tijd te nemen om al je wensen op een rijtje te zetten. In welke situatie ga jij je jas vooral gebruiken? Heb je hem nodig voor je werk of vrije tijd? Ga eens na of jij iemand bent die het snel koud heeft of juist niet? Betrek je jas ook bij de rest van je garderobe. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld graag bepaalde kleuren draagt. Dan is het wel zo fijn dat je nieuwe mantel daar perfect mee combineert. Zo kies je een jas waar je jaren plezier van zult hebben.

Deze winterjas staat je goed!

Voor elke lichaamsvorm kun je de perfecte jas vinden. Voor de kleine vrouw is het korte, getailleerde model de beste keuze. Ben je klein en slank, dan accentueer je met een ceintuur niet alleen je taille, maar lijk je ook optisch langer. Ben je gezegend met vrouwelijke rondingen, kies dan voor overslag modellen op kniehoogte met ceintuur. Heb je nu juist eerder een jongensachtig figuur, dan helpt een jas met uitgesproken taille je rechte figuur een vrouwelijkere look te geven. Kies niet voor jassen met dubbele knopen als je wat breder van boven bent of grotere borsten hebt. Een jas met een diepe V-hals en een enkele knoopsluiting doen je figuur slanker uitkomen. Ben je voller rond je buik, dan raad ik je aan om voor een A-lijn te gaan.