basics
Nieuws

Deze basics moet iedere vrouw in haar kast hebben!

8 augustus 2018

Een goede look begint bij de basics. Natuurlijk draait een kledingkast niet alleen om de basics, maar het is wel belangrijk om deze items altijd in je kast te hebben hangen. De meeste basics kun je ook gewoon prima online bestellen, bijvoorbeeld in de La Boule webshop. Wij vertellen je graag welke basics iedere vrouw in haar kast moet hebben!

 

De welbekende little black dress

 

Iedere vrouw weet het inmiddels wel, de little black dress móét in je kast hangen! Waarom? Omdat het overal en altijd gedragen kan worden. Het jurkje kan aan naar een feestje, maar ook naar kantoor wanneer er een hittegolf is.

 

De zwarte broek

 

We blijven even in het zwart, want de zwarte broek mag ook zeker niet missen in je kledingkast. Natuurlijk vooral omdat deze broek met alles te combineren is. Naar je werk met een blousje en een blazer. In je vrije tijd kun je kiezen voor een zwarte broek met gaten bij de knieën, gecombineerd met bijvoorbeeld een lang, stoer vest. De mogelijkheden zijn eindeloos en dus is een zwarte broek echt onmisbaar in jouw kledingkast!

 

De skinny jeans

 

Hoewel de mom en boyfriend jeans steeds populairder worden, is de skinny jeans here to stay. De skinny jeans was ooit een trend, maar is nu een echte basic geworden. Ook dit item kun je met alles combineren. Het is wel belangrijk dat je aandacht besteedt aan het uitzoeken van een skinny jeans; eentje die bij jouw stijl en vormen past!

 

Classy én casual: de blazer

 

Wat ook zeker niet in je kast mag ontbreken, is de blazer. Wanneer je er graag iets netter uit wil zien, is een blazer vaak al voldoende. Kan makkelijk op een spijkerbroek, het zorgt ervoor dat je er classy en casual tegelijk uitziet. Ideaal! Ook over een jurkje kun je een blazer doen, ideaal voor wanneer het net iets te koud is voor blote armen. En de kleur? Dat maakt helemaal niet uit!

 

De basic tee

 

Vrouwen willen vaak graag wat meer aan dan alleen een broek en een shirt. Terwijl dat soms helemaal niet nodig is! Heb je een mooie zwarte broek of een mooie skinny jeans? Doe er een mooie basic tee onder, bijvoorbeeld in wit, zwart of grijs. Dit valt eindeloos te combineren en je ziet er erg stijlvol uit! Kies wel voor een basic tee van kwaliteit, dat is er namelijk altijd aan af te zien.